Op zoek naar vakantiewoning?

 
vakantiewoning
Vakantiehuis huren? Vind het beste vakantiehuis bij NOVASOL.
Geniet in een vakantiewoning of appartement van NOVASOL. Beleef een onvergetelijke vakantie in een vakantiewoning, villa of appartement van NOVASOL. Wij zijn dé specialist in vakantiehuizen. Door ons enorme aanbod zit er altijd een vakantiehuis tussen die aan jouw wensen voldoet.
goedkope all inclusive
5-sterren vakantiewoning in het hart van de Vlaamse Ardennen Cleye10.
Vroeger was in onze vakantiewoning Restaurant" Theo" gevestigd, genoemd naar de toenmalige eigenaar Theo Quiqempoix. Een nieuwe toekomst! Binnen verbouwden we het huis tot een moderne en functionele vakantiewoning met oog voor comfort en kwaliteit, maar met respect voor de oorspronkelijke bouwstijl.
vakantiewoning den haag
Home.
Ter Ename Vakantiewoning Ter Ename Vakantiewoningen.
Oudenaarde en Ename bieden vele musea, eetgelegenheden en shoppigsmogelijkheden. De Scheldevallei en Vlaamse Ardennen zijn het prachtig decor voor uw wandel en fietstochten. De huizen zijn recent gerenoveerd met een moderne keuken en badkamer en confortabele bedden. Boek nu dit mooie vakantiehuis!
Vakantiewoningen Gemeente Middelkerke.
Van de Voorde Deckx. Zeedijk 25 A7. Zee en Polder nr.1. Zee en Polder 151. Zit an zee. Joseph Casselaan 1 8430 Middelkerke Vlaanderen, België. 059 30 03 68. Henri Jasparlaan 173 8434 Middelkerke Vlaanderen, België. 059 31 91 28.
Vakantiewoning De Kapelanij.
Welkom bij De Kapelanij. De kapelanij is een luxueuze vakantiewoning gelegen in de Westhoek te Izenberge, een landelijke gemeente waar u zó tot rust komt. In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om zijn gasten met warmte te verwelkomen.
Vakantiewoning De Kapelanij.
Welkom bij De Kapelanij. De kapelanij is een luxueuze vakantiewoning gelegen in de Westhoek te Izenberge, een landelijke gemeente waar u zó tot rust komt. In 2014 werd deze woning gerenoveerd tot een gezellige vakantiewoning om zijn gasten met warmte te verwelkomen.
Vakantiewoningen Belgite.
Vlaamse Ardennen 7. Actieve boerderij 16. Aan rivier meer 12. Dicht bij Zee 22. In centrum 113. In de natuur 60. In dorp residentieel 25. 169 beschikbare verblijven gevonden. sorteer op naam AZ. sorteer op naam ZA. sorteer op prijs stijgend. sorteer op prijs dalend. De Appelgaard Voeren. Uitermate geschikt voor een weekend weg met familie of vriendenmaar, is ook voor bedrijven tijdens trainingsweekenden, teambuildingsdagen of dagen op de hei. Vanaf 1350 / per weekend meer info. t Moerenzicht Veurne. Een 19-eeuwse schuur gerenoveerd naar een ruime, kindvriendelijk vakantiewoning te Veurne. Ideale uitvalsbasis in de Westhoek om te fietsen, wandelen, de zee. Vanaf 1170 / per weekend meer info. La Pommeraie Furnaux Maredsous. Gite in oude stenen, gerenoveerd in 2019, priv cinemazaal, infrarood cabin, dichtbij de ravel. Vanaf 990 / per weekend meer info. Le Moulin de Flavion Flavion. Oude molen, gerenoveerd in 2017, elk slaapkamer met zijn eigen badkamer, infra rood cabin. Vanaf 825 / per weekend meer info. Het Notarishuis Poperinge. 10 TOT 20 tijdens Corona 10 met aangepaste prijs!
Toerisme Kalmthout: Vakantiewoningen.
Voor gezinnen of groepjes is een verblijf in een vakantiewoning ideaal. Je krijgt de sleutel en daarmee ook heel wat zelfstandigheid. Tijdens het gehele weekend of de ganse midweek beschik je over een goed uitgeruste keuken en eetplaats om de heerlijkste gerechten te kunnen serveren.
Vakantiewoning de Pluktuin 8 personen Kortessem Haspengouw Limburg.
Met dank aan de provincie Limburg voor de financiële steun voor het verbeteren van de beleving, comfort en professionalisering o.a voor gebruik sociale media. 6 e-bikes fietsbox oplaadpaal airco. Boek je verblijf. Bekijk onze beschikbaarheid en boek je verblijf in vakantiewoning de Pluktuin.

Contacteer ons