Resultaten voor vakantiehuis kopen kust

 
vakantiehuis kopen kust
Aanbod immo vastgoed te koop aan de kust bij Immo Ebima te Nieuwpoort.
Er werden geen resultaten gevonden. KOPEN OF HUREN IS EENVOUDIG MET IMMO EBIMA. Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee. Registreer nu mijn zoekwensen. Volg ons ook op. Albert I laan 274. 058 23 55 22. BTW BE 0680 753 819. info@ebima.be Erkend BIV nr 204.728 BIV stagiaire 513 551 Polisnr AXA BA 730.390.160. ZORGENLOOS VERKOPEN OF VERHUREN. Ebima is reeds meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Nieuwpoort. Ons dynamisch team zorgt ervoor dat u op een deskundige en correcte manier zal geholpen worden bij uw zoektocht naar een geschikt pand! Immo Ebima is onderworpen aan de deontologische code van het BIV.
Agence Depoorter uw immobilien kantoor gelegen aan de Belgische kust.
Woning Appartement Studio Handelspand Opbrengsteigendom Garage Grond. Agence Depoorter uw immobilien kantoor gelegen aan de Belgische kust. PHENOM PENTHOUSE, Appartement TE KOOP. Vindictivelaan 13, 8400 OOSTENDE 1.195.000. VIKING G3, Appartement TE KOOP. Antoine van Cailliestraat 29, 8430 MIDDELKERKE 695.000. LES MOUETTES 0901, Appartement TE KOOP.
Vakantiehuis aan zee kopen? Roompot Projects.
Wilt u een vakantiehuis aan zee kopen? Roompot Projects staat voor u klaar! Elke dag, zomer en winter, een strandwandeling maken, één zijn met de natuur, zand tussen je tenen, de stress achter je laten op de langgerekte stranden, het rustgevende geluid van de golven, het zoute water en niet te vergeten de frisse zeelucht; wie wil dit nu niet? Het is binnen handbereik met een eigen vakantiewoning aan de kust. Door ons uitgebreide aanbod hebben wij voor ieder het ideale vakantiehuisje aan zee te koop.
Is een huisje in een vakantiepark iets voor u? Netto.
Daarom adviseer ik altijd om iets te kopen op een ligging waar je ook zelf naartoe gaat en op een domein waar je ook zelf graag verblijft. Zelfs als het rendement dan iets lager uitvalt dan verwacht, heb je tenminste nog altijd het plezier om er zelf geregeld te kunnen verblijven. Voor en nadelenvan een investering in een vakantiepark. Het is een investering waar u zelf nog plezier aan hebt, want u kan ook zelf verblijven in het vakantiehuis.
Chalet te koop west-vlaanderen provincie Immoweb.
Villa te koop Appartementsblok te koop Bel-etage te koop Herenhuis te koop Uitzonderlijk vastgoed te koop Boerderij te koop Bungalow te koop Chalet te koop Kasteel te koop Hoeve te koop Gebouw gemengd gebruik te koop Andere panden te koop Landhuis te koop Paviljoen te koop.
Vastgoed aan zee: een goede investering? Chateau Residenties.
Vastgoed kopen aan de Belgische Kust heeft verschillende voordelen: u kan er tijdens de warme zomermaanden, of juist wanneer de temperaturen dalen, zelf gebruik van maken. Maar het pand is in seizoenen dat u het niet nodig hebt vrij eenvoudig te verhuren aan andere geïnteresseerden.
Nieuwbouw Project Domein Westhinder: Hogeduinendreef 5 te koop Oostduinkerke ref. 2157876 Vlaemynck.
Nieuwbouw Project Te koop Oostduinkerke vanaf 162 125. Vakantiedomein Westhinder vind je in Oostduinkerke. Het pittoreske vissersdorp staat gekend voor de garnaalvissers en rustige stranden. Een zeer breed strand met een fijne duinengordel. Ideaal voor wie van de natuur houdt.
Te Koop Agence Rembrandt.
Domein Duinhoek 2 woning nr 99 Mooi en zeer goed onderhouden vakantiehuis met in het domein een openluchtzwembad, voetbalveld, andere sportterreinen en speeltuin voor kinderen, 3 slaapkamers, recent vernieuwde keuken, grote living, recent vernieuwde badkamer met douche, ruime tuin volledig naar de zon gericht en.
BINNENKIJKEN. Budget van amper 75.000 euro? Daar kan je perf. Het Nieuwsblad.
Budget van amper 75.000 euro? Daar kan je perfect vakantiehuis aan zee mee kopen. 12/08/2020 om 2125: door kmlo Bron: VIER Print Corrigeer. Budget van amper 75.000 euro? Dan pakken Huizenjagers uit met deze vakantiehuisjes Video: VIER. Een budget van 75.000 euro: veel speelruimte hadden de makelaars duidelijk niet in de afgelopen aflevering van Huizenjagers: vakantiehuize n.
Aanbod luxe huizen te koop in Turkije.
134.000, Vakantiehuis investering in Turkije. Appartement / Fethiye. 118.000, Lifestyle, ruimte, privacy en zeezicht in Kusadasi. Appartement / Kusadasi. 225.000, Luxe Turkije villa met prive zwembad te koop. Villa / Fethiye. 74.000, Zonvakantie altijd op uw deurmat tweede huis Alanya. Appartement / Mahmutlar. 159.000, Zen; rustgevende investering in moderne woning. Appartement / Side. 149.000, Mediterrane Turkije villa met zwembad. Villa / Didim. 146.000, Huis kopen in Side in een prachtig vakantieproject.

Contacteer ons