Resultaten voor tent

 
tent
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
U contacteert ons met de vraag om een tent te huren voor uw feest. Indien u dit wenst, komen wij ter plaatse om uw feestconcept samen uit te werken. Wij bezorgen u snel een offerte op maat voor de huur van een tent en alle feestmateriaal.
Pop-up tent Happy rabbits and Friends Happy Rabbits and Friends.
/ 36 cm en verkrijgbaar in de kleuren blauw/paars en grijs/groen. Het tentje is inclusief wit kussentje. Het is makkelijk opvouwbaar en weg te bergen. Happy rabbits tip. Deze leuke pop-up tent kan gecombineerd worden met de speeltunnel beide kunnen aan elkaar bevestigd worden.
tent
Tenten kopen bij outdoor shop CAMPZ I Voordelig snel online.
Ook laten tenten zich tegenwoordig makkelijk opvouwen tot een klein pakformaat. De grootte van de tent wordt bepaald door het aantal mensen dat er in de tent slaapt; als je nog ruimte voor je bagage over wilt houden, is het belangrijk om de tent een maat groter te kopen.
tent
Openlucht en tent ikorganiseer.be.
Openlucht en tent. Bij de organisatie van een evenement in een tent of in openlucht komt er heel wat meer kijken dan wanneer je enkel een zaal zou huren. Wat zijn de verschillen tussen een activiteit in een tent of een in openlucht?
tent voor tuinfeest
Nieuwe tent kopen? Wij helpen jou op weg A.S.Adventure.
Van een trektocht door de tropen, een gezellige gezinsvakantie op de camping tot overnachten op de festivalweide. Voor elk avontuur hebben wij de geschikte tent in ons aanbod. Ga je binnenkort gaan kamperen en moet je nog een nieuwe tent kopen?
Soorten partytenten: gazebo, spantent, vouwtent, kadertent, pagode tent, enz.
Er bestaan ook speciale formaten, zoals de achthoekige pyramidetenten met afmeting 5 x 68, meter. Stertenten zijn tenten die letterlijk worden opgespannen Slechts één centrale paal in het midden van de tent ondersteunt de constructie, terwijl het dakzeil strak wordt getrokken naar buiten toe.
Summit Series Mountain 25-tent voor 2 personen The North Face.
Zelfs als het weer niet meewerkt, is hij eenvoudig op te zetten dankzij een combinatie van stoksleuven en clips. De dubbele toegang is heel handig als de sneeuw en wind voor een ophoping van sneeuw zorgen aan een uiteinde van de tent.
Hubba Hubba NX Tent Kampeerder België.
Designed for backpackers who need a tent that can do it all while still being compact and lightweight, our bestselling MSR Hubba Hubba NX 2-person tent feels as light and efficient to use as it does to carry. From its spacious interior to its quick setup, this tent redefines lightweight livability.
The Tent Kortfilm.be Kutfilm.be.
The Tent doet dat allemaal niet en laat heel wat kansen braafjes liggen. Als kijker blijf je wat op je honger zitten, zeker als de shocking secret uit de synopsis op het einde toch niet zo schokkend blijkt te zijn.
Tent Maggie, een primeur voor Fedasil Fedasil.
Het Observatie en Oriëntatiecentrum voor niet-begeleide minderjarigen in Steenokkerzeel is de eerste gebruiker van een nieuwe hoogtechnologische tent die door een Leuvens architectenbureau DMOA ontwikkeld werd. De tent is speciaal ontworpen voor de opvang van vluchtelingen en kan aangepast worden aan verschillende weers en klimaatomstandigheden.
tent wit Fairplace.
Deze stoere tent is 120cm hoog en is het ideale toevluchtsoord voor je kids. Met deze tent wordt meteen ook een vloerkussen meegeleverd. Binnen de 2 werkdagen. Deze knappe tent van Pinolino is 120cm hoog en wel 135cm breed en lang.

Contacteer ons