Resultaten voor aanleggen

 
aanleggen
zwemvijver aanleggen
Gras zaaien Gazon aanleggen Horta.
Verwijder alle struiken, bomen, stenen en andere obstakels van het perceel waar je een gazon gaat aanleggen. Zo kan je nadien ongestoord werken en word je door niets gehinderd tijdens de gazonaanleg. De aanwezige begroeiing grondig verwijderen is ook belangrijk om achteraf.: Lees meer
regenpijp aanleggen
De of het aanleggen? Welk lidwoord.
Mooi of mooie aanleggen. Groot of grote aanleggen. Half of halve aanleggen. Grappig of grappige aanleggen. Leeg of lege aanleggen. leuk of leuke aanleggen. Vet of vette aanleggen. Snel of snelle aanleggen. Wit of witte aanleggen. Klein of kleine aanleggen.
Synoniemen van het aanleggen met; ander woord voor het aanleggen met synoniemen.net.
Het aanleggen met, zich afgeven met en zich inlaten met iemand worden altijd in ongunstigen zin gebezigd. Het aanleggen met iemand wil eigenl. zeggen zijne handelingen in overeenstemming brengen met die van een ander, dus gemeene zaak met hem maken, eene betrekking met hem aanknoopen.
Je oprit of terras aanleggen met printbeton.
Printbeton wordt voornamelijk buiten gebruikt om bijvoorbeeld een terras of oprit mee te leggen. Maar ook een tuinpad aanleggen behoort tot de mogelijkheden. Zou je graag de vloer van je veranda, garage of loods leggen met printbeton, dan is dat eveneens mogelijk. Oprit of terras aanleggen: tips.
Houten terrassen Terrassen aanleggen.
Het voordeel van een houten terras aanleggen op aarde. Het voordeel van een houten terras aanleggen op aarde is dat een grond van aarde al stevig is. Je kunt direct op aarde je terras aanleggen, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst een fundering te maken.
aanleggen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van aanleggen. onbepaalde wijs kort lang. aan te leggen. aan zullen leggen. te zullen aanleggen. aan te zullen leggen. te hebben aangelegd. aangelegd zullen hebben. aangelegd te zullen hebben.
Aanleggen of aanpassen van voetpad of oprit Stad Roeselare.
Home Wonen en leven Wonen en verbouwen Verbouwen Openbaar domein Aanleggen of aanpassen van voetpad of oprit. Aanleggen of aanpassen van voetpad of oprit. Je wil ter hoogte van je eigendom een voetpad laten aanleggen, of aanpassingen laten uitvoeren aan een bestaand voetpad of oprit bv.
Gratis woordenboek Van Dale.
aa nleg de; m 1 het maken: de aanleg van kanalen 2 talent: aanleg voor wiskunde hebben 3 neiging: aanleg tot zwaarmoedigheid 4 juridisch instantie: in eerste aanleg; Belgiƫ rechtbank van eerste aanleg arrondissementsrechtbank aa nleggen legde aan, heeft aangelegd 1 aanbrengen: een verband aanleggen 2 een wapen in de vereiste stand brengen om te schieten: een geweer aanleggen; het op iets aanleggen iets nastreven 3 opzetten: iets handig aanleggen; het aanleggen met iem.
Ga je een terras aanleggen? Zo kies je de juiste tegel WOON. hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appsto
Keramische terrastegels zijn erg onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in tal van uitvoeringen en afmetingen. Ga je een terras aanleggen? Zo kies je de juiste tegel. Livios Wil je je terras aanleggen met tegels? En twijfel je nog tussen beton, natuursteen of keramische tegels?
Oprit aanleggen Gemeente Dessel.
In het kader van nieuwbouw en/of verbouwingsprojecten zal de gemeente instaan voor de aanleg van de oprit op het openbaar domein. Gaat het om de aanleg van een eerste oprit met een breedte van maximaal 4 meter, dan kan deze aanvraag gebeuren via onderstaand formulier.

Contacteer ons